Rotronic HS5

Art.nr: 859 HS5-serien
• Hygrostat / Termostat
• Relativ fukt och temperatur
• Dagg/frostpunktsberäkning
• Utbytbar fuktgivare


UTGÅTT!

Transmittrarna i HS5-serien är utvecklade för noggrann mätning av relativ fuktighet och temperatur, och kan omvandla dessa signaler till den psykrometriska enhet som din applikation kräver. Mätresultaten kan avläsas via analoga utgångar eller Ethernet (tillval). Ett relä växlar när inställt tröskelvärde, valbart fukt eller temperatur, har nåtts. Instrumenten mäter med utbytbar HygroClip2-givare, vilket möjliggör en oöverträffad noggrannhetsklass.
HS5 har en unik kalibrering och justeringsprocess och många andra oslagbara funktioner. Samtidigt har ROTRONIC har också förbättrat sensortekniken, fukt och temperaturmätning har tagits till en helt ny nivå av prestanda och tillförlitlighet: HS5 erbjuder en repeterbarhet på <0,02%RH och med HC2-S garanteras en onoggrannhet av < ±0,8% RH och ±0,1 K.

Applikationer

HS5-serien är idealisk för varhelst exakt mätning av fukt och temperatur är av avgörande betydelse: inom livsmedels- och läkemedelsindustrin, tryckeri- och pappersindustrin, meteorologi, jordbrukssektorn, arkeologi, HVAC-tillämpningar mm. Det finns knappast en sektor i dag i vilka dessa parametrar kan ignoreras. I slutändan är det mätningsuppgiften som definierar vilka instrument som bäst täcker dina behov.

Produktblad HS5 serien

Fuktgivaren HygroClip2 HC2-S


×


Ring Swema 08 - 94 00 90
Swema ABOrg.nr. 556052-5551

Pepparvägen 27 123 56 Farsta


Tel: 08 - 94 00 90

Fax: 08 - 93 44 93