Rotronic Monitoring System (RMS)

Höga kvalitetskrav gällande produktion och lager kräver ett omfattande övervakningssystem som levererar mätdata på ett tillförlitligt sätt. Det adaptiva RMS Rotronic Monitoring System är den perfekta lösningen för ett brett spektrum av applikationer. Övervakar temperatur, luftfuktighet, CO2, differenstryck mm.

RMS - för varje applikation

Rotronic Monitoring System är ett modulsystem av hårdvaruelementen och webbaserade program. Det ger maximal flexibilitet vid installation och säkerställer lätt tillgängliga data. Dataloggrar sparar mätningar från Rotronic och tredjepartssensorer och överför dem till en säker databas. Databasen lagrar information och gör den tillgänglig för användaren med tillgång till databasen via en PC, Mac, surfplatta eller smartphone.

RMS - för stora och små

RMS är perfekt för både stora övervakningssystem och för enklare mindre applikationer. Rotronic gör databasen tillgänglig med en säker molntjänst.

RMS - den enda lösning

Rotronic tillverkar ett komplett utbud av enskilda komponenter och programvara för övervakningssystem. Vi erbjuder också professionell rådgivning om installation, driftsättning och underhåll.

Funktioner:
- GMP / GLP / BNP kompatibilitet
- FDA 21 CFR Part 11
- EN 12830
- PDF-rapport med diagram och statistik
- Alarm via röstsamtal, SMS eller e-post
- Plattformsoberoende
- Lämpligt för smartphones och surfplattor

För mer information, eller en demonstration, kontakta oss på Swema!

RMS Rotronic Monitoring System - Interaktiv broschyr på engelska.pdf (1,75Mb)Ring Swema 08 - 94 00 90
×
Swema ABOrg.nr. 556052-5551

Pepparvägen 27 123 56 Farsta


Tel: 08 - 94 00 90

Fax: 08 - 93 44 93