Rotronic Monitoring System (RMS)

Höga kvalitetskrav gällande produktion och lager kräver ett omfattande övervakningssystem som levererar mätdata på ett tillförlitligt sätt. Det adaptiva RMS - Rotronic Monitoring System - är den perfekta lösningen för ett brett spektrum av applikationer.

RMS - för varje applikation
Rotronic Monitoring System är ett modulsystem av hårdvara och webbaserat program. Det ger maximal flexibilitet vid installation och säkerställer lätt tillgängliga data. Dataloggrar sparar dina mätvärden från både Rotronic-givare och tredjepartssensorer och överför dem till en säker databas. Databasen lagrar informationen och gör den tillgänglig för användaren via webbläsaren o din PC, Mac, surfplatta eller smartphone.

RMS - för stora och små
RMS är perfekt för både stora övervakningssystem och för enklare mindre applikationer. Databasen finns tillgänglig med en säker molntjänst, alternativt på en egen server.

RMS - en totallösning
Rotronic utvecklar och tillverkar ett stort utbud av komponenter och programvara för övervakningssystemet. Vi erbjuder också professionell rådgivning om installation, driftsättning och underhåll.

Funktioner:
- GMP / GLP / BNP kompatibilitet
- FDA 21 CFR Part 11
- EN 12830
- PDF-rapport med diagram och statistik
- Alarm via röstsamtal, SMS eller e-post
- Plattformsoberoende
- Lämpligt för smartphones och surfplattor

Ladda ner broschyren och lär dig mer om RMS.
För mer information, eller en demonstration, kontakta oss på Swema!

RMS Rotronic Monitoring System - Interaktiv broschyr på engelska.pdf (1,75Mb)Swema AB, Org.nr. 556052-5551